Royal Berkey Waterfilter

4 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Gratis verzending
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Beoordeling door klanten 9/10 - 76 beoordelingen
Authorized Berkey Reseller

Aanbevolen combinaties

 • Royal Berkey Waterfilter Royal Berkey Waterfilter
 • Levertijd: dinsdag in huis

Voor- en nadelen

 • Met een opslagcapaciteit van 12,3 liter is dit systeem geschikt voor 2-4 personen
 • Uit te breiden met een set extra Black Berkey waterfilterelementen voor een hogere filtersnelheid

Echt schoon en zuiver drinkwater is een primaire levensbehoefte. Ben je al een tijdje op zoek naar de juiste oplossing om jezelf en je gezin te voorzien van echt schoon en zuiver drinkwater? Met de Royal Berkey waterfilter heb je altijd de hoogste kwaliteit drinkwater in huis. Het systeem filtert alle ongewenste bestanddelen uit het water zonder het verlies van waardevolle en heilzame mineralen. Met een capaciteit van 12,3 liter is de Royal Berkey de ideale waterfilter voor de net iets grotere huishoudens van 2-4 personen.

Filter moeiteloos alle ongewenste deeltjes uit je drinkwater

Met de Black Berkey waterfilterelementen filter je moeiteloos alle ongewenste deeltjes uit je drinkwater. Denk aan: virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten, schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Reduceert bovendien nitraten, nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. De Black Berkey waterfilterelementen zijn getest door de Amerikaanse staat & EPA geaccrediteerde laboratoria en overschrijden het EPA & ANSI / NSF (standaard 53) protocol. De Royal Berkey wordt standaard geleverd met 2 Black Berkey waterfilterelementen. (Je kunt ook extra waterfilterelementen bestellen voor een snellere doorloop. Of bestel de Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters om tot wel 100% zware metalen uit je water te filteren.)

De Royal Berkey waterfilter is niet meer weg te denken uit onze huishoudens en inmiddels een vast onderdeel van een gezonde en bewuste levensstijl. Met jouw nieuwe aanschaf doe je niet meer mee aan de wegwerp economie van flessenwater en draag je een steentje bij aan een leefbare toekomst. Daarnaast is het Berkey filtersysteem het duurzaamste en zuinigste filtersysteem op de markt. De langdurige Black Berkey waterfilterelementen hebben een filteringscapaciteit van 22.700 liter.

Verder functioneren de Berkey waterfilters op zwaartekracht, waardoor je geen elektriciteit nodig hebt. Het systeem is makkelijk op en af te bouwen en kan dus ook moeiteloos met je mee op reis. De Royal Berkey zuivert zowaar water van natuurlijke bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en zelfs zwaar verontreinigde waterbronnen in derde wereldlanden. Dus waar je ook naartoe gaat, met een Royal Berkey heb je altijd schoon drinkwater voorradig.

De Royal Berkey is geschikt voor een gemiddeld huishouden van 2 tot 4 personen en heeft een opslagcapaciteit van 12,3 liter. Mocht je op zoek zijn naar een ander formaat, bekijk dan ook onze andere
Berkey waterfilters.

Extra Informatie

Breid jouw Royal Berkey uit met PF-2 Fluoride en Arsenicum filters en filter je water op: fluoride, lood, arsenaat en arseniet, DBCP (dibroom-chloor-propaan), THM (trihalomethanen), herbiciden, bestrijdingsmiddelen en diverse andere achterblijvende ionen van zware metalen. Het aantal PF-2 filters moet altijd gelijk zijn aan het aantal Black Berkey waterfilterelementen. Deze filters zijn een aanrader als je in een noodsituatie verwacht erg verontreinigd water te moeten filteren. Twee PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters zijn goed voor het filteren van 3.785 liter water of voor één jaar gebruik.

Bestel extra waterfilterelementen voor een snellere doorloop (filtert 15,1 liter per uur met 2 filterelementen en 26,5 liter per uur met 4 elementen.)

Alle waterfilterelementen moeten voor gebruik eerst geprimed worden (doorgespoeld worden met water.) Bestel de Black Berkey Primer direct mee en maak het jezelf gemakkelijk. Deze handige drukpomp spoelt jouw waterfilterelementen in een mum van tijd door.

Technische Specificaties

 • Opslag Capaciteit: 12,3 liter
 • Hoogte: 58,4 cm
 • Diameter: 24,1 cm
 • Gewicht 4 kg
 • Materiaal: AISI 304 roestvrijstaal

Inhoud Doos

 • Royal Berkey Waterfilter
 • 2 x Black Berkey waterfilterelementen
 • Handleiding
 • Berkey priming ring
 • Berkey Quick-Start Kit

Bekijk de korte productvideo

Bekijk ook de andere Berkey Waterfilters!

Alle Berkey watefilters

Koop de best verkochte Big Berkey (ideale tussenmaat)!

Voor op reis

De goedkoopste variant

Koop een grotere Berkey voor 2-4 personen!

Speciale kleine Berkey voor outdoor- en survival activiteiten

Koop een Berkey voor 4-8+ personen

Koop een Berkey voor 6-12+ personen


Specificaties

Merk Berkey
Aantal liter 12,3 liter
Hoogte 58,4 cm
Aantal personen 2-4 personen

Reviews

Vlotheid troef !
onmiddellijk na levering hadden we een kleine schade, dit wordt dan ook onmiddellijk opgelost, top service !
Royal Berkey voor het gezin
Mooi product, qua design, kwaliteit en afwerking. Ruim voldoende voor een gezin van 4 personen die veel water drinken. Hij is behoorlijk groot, waarschijnlijk zou een Big Berkey ook voldoende zijn geweest. Als je een grote keuken hebt is de Royal Berkey geen probleem. Met een kleine keuken zou ik de Big Berkey kiezen. Oogt net wat meer in proportie. Het water smaakt heerlijk zacht. Doorlooptijd in de praktijk minder snel dan volgens de technische gegevens maar dat is niet echt boeiend. Je kunt hem gewoon alvast bijvullen als het onderste reservoir nog minder dan de helft vol is. En dan blijkt de kraan met kijkglas superhandig. Zou ik er zeker bij nemen, net als de RVS standaard om hem op te zetten. De waterfilters gaan wel 5 tot 10 jaar mee. Kortom, erg tevreden over de Berkey waterfilter. Een waardevolle investering voor je gezondheid.
Water smaakt voortreffelijk
Design
Kwaliteit en afwerking
Doorlooptijd langzamer dan vermeld
Behoorlijk groot
Perfect size
Handig the installeren ging snel en gemakkelijk. Pakt minder plaats in de eerst gedacht
Super toestel
Ik ben zeer tevreden over onze Berkey. Het water smaakt echt super lekker! Wat een verschil met onze vorige filter uit onze Amerikaanse koelkast. Ook leuk voor kinderen! Ons kindje drinkt nu veel meer omdat hij zelf zijn glas mag vullen. De Royal Berkey heb je zeker nodig voor een gezin van 3.
Lekkere smaak
Mooi toestel