Retourneren

Binnen 14 dagen gratis retourneren

Bent u niet tevreden over de bestelde producten? Dat is jammer en dit lossen wij graag voor u op. U kunt uw product binnen 14 dagen na ontvangst van de producten, zonder opgave van redenen gratis terug sturen. Voorwaarde hiervoor is dat de producten in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aan ons geretourneerd worden. Bekijk het product dus gerust zoals u het in winkel zou doen. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het beschikbaar gestelde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Uitzonderingen

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Voedsel en water zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze producten kunt u niet binnen 14 dagen terug sturen. Wij willen onze klanten een maximale houdbaarheid kunnen garanderen en daarvoor worden onze producten op aanvraag geproduceerd door onze leverancier.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 7 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug middels een bankoverschrijving.

Garantie

Reparatie of vervanging binnen garantie is kosteloos. Wij volgen de garantievoorwaarden van de fabrikanten van het product. Wij geven in ieder geval één jaar garantie op onze producten bij normaal gebruik. Heeft u binnen deze tijd problemen met een product dat u bij ons heeft gekocht, lossen wij dit zo snel mogelijk op. U mag tenminste binnen twee weken een oplossing verwachten.

Terugbetaling binnen 2 dagen

Wij betalen u het volledige aankoopbedrag terug binnen 2 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht. Wij moeten ondertussen wel het product retour hebben gekregen. Wij betalen u in Euro's terug, ook als u met Bitcoins betaalt heeft.

De hier genoemde retourgarantie geldt in de omschreven hoedanigheid uitsluitend voor particulieren.

Hoe kan ik retourneren?

U kunt uw retour kosteloos inleveren bij een DPD afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt snel en gemakkelijk uw pakket retour te sturen. Volg de onderstaande stappen.

  • Neem eerst contact met ons op om aan te geven dat u de producten wilt retourneren.
  • Verpak het product in originele verpakking, samen met alle toebehoren en pakbon. Schrijf de reden van het retour sturen op de pakbon.
  • Plak het DPD verzendlabel dat wij u mailen op de doos.
  • Breng het pakket naar een DPD afhaalpunt bij u in de buurt en laat het label daar scannen.
  • Wij storten binnen 7 werkdagen het verschuldigde orderbedrag op uw bankrekening.

>> Terug naar de Klantenservice

Bezig met laden...