Berkeyexpert Reviews

Bij Berkeyexpert.nl waarderen we de stem van onze klanten enorm. Uw ervaringen en feedback helpen ons niet alleen om onze producten en diensten te verbeteren, maar ze bieden ook waardevolle informatie voor anderen die overwegen een Berkey waterfilter te kopen.

We werken samen met Feedbackcompany, een onafhankelijk beoordelingsplatform, om ervoor te zorgen dat alle meningen van klanten worden gehoord en dat elke review authentiek en betrouwbaar is. Dit helpt ons om transparant en eerlijk te zijn in de manier waarop we zakendoen.

Hieronder vindt u een aantal van de laatste bedrijfsreviews die we hebben ontvangen via Feedbackcompany. Klik op de widget om al onze reviews direct te lezen bij Feedbackcompany.

Bedrijfsreviews

Iedereen die een bestelling bij ons heeft geplaatst krijgt automatisch een uitnodiging om ons bedrijf te beoordelen. Indien wij een negatieve bedrijfsbeoordeling krijgen komt deze 14 dagen in moderatie te staan zodat wij de mogelijkheid hebben om de eventuele klacht samen met de klant op te kunnen lossen. Na 14 dagen wordt de review geplaatst.

Productreviews
Al onze klanten krijgen na de aankoop van hun product(en) een uitnodiging van onze onafhankelijke reviewpartner The Feedback Company om hun ervaringen met onze producten te beoordelen. Deze reviews worden geplaatst op de betreffende productpagina’s van onze webshop. Het doel hierbij is om nieuwe klanten te kunnen helpen bij het nemen van een weloverwogen aankoopbeslissing.

Een nieuwe productreview staat altijd eerst onder moderatie. Alle reviews worden geplaatst, tenzij:
-een klant al eerder een review geschreven heeft over hetzelfde product
-de review niet in het Nederlands geschreven is
-de review grof taalgebruik of aanstootgevend taalgebruik bevat
-de review bijna helemaal in HOOFDLETTERS geschreven is
-er gebruikgemaakt wordt van overdreven veel symbolen!!!!!

-de review niet specifiek gaat over het product.
-wanneer de review gericht is op onderwerpen die te maken hebben met de klantenservice of bezorging.
-de review onnodige verwijzingen naar concurrenten bevatten.

Berkeyexpert heeft het recht om reviews aan te passen. De inhoud blijft altijd gelijk. Voorbeelden van aanpassingen:
-onnodig hoofdlettergebruik corrigeren
-verbeteren van kleine taalfoutjes
-Informatie toevoegen om onduidelijkheid bij nieuwe klanten te voorkomen. Bijvoorbeeld verbeteringen die we hebben doorgevoerd sinds dat de originele review geplaatst is.

Gegarandeerd van echte klanten
Iedereen die een bestelling bij ons heeft geplaatst krijgt automatisch een uitnodiging om ons bedrijf en de aangekochte producten te beoordelen.


Lees hier het reviewbeleid van Feedback Company https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/huisregels/

Bezig met laden...