Crown Berkey Waterfilter

1 beoordelingen
 • Met een opslagcapaciteit van 22,7 liter is dit systeem geschikt voor 6-12 pers
 • Inclusief 1 set Black Berkey waterfilterelementen
 • Hoogte: 76,2 cm
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
Altijd gratis verzending
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Beoordeling door klanten 9.2/10 - 109 beoordelingen
Beste Berkey dealer van Nederland

Aanbevolen combinaties

 • Crown Berkey Waterfilter Crown Berkey Waterfilter
 • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Voor- en nadelen

 • Dit is de Berkey waterfilter met de meeste opslagcapaciteit
 • Uit te breiden met 3 extra paar Black Berkey waterfilterelementen voor een hogere filtersnelheid
 • Met een hoogte van 76,2 cm en een diameter van 25,4 cm neemt dit systeem veel ruimte in

De Crown Berkey Waterfilter is de grootste waterfilter van Berkey. Met zijn grote afmetingen en opslagcapaciteit van 22,7 liter, voorzie je met de Crown Berkey makkelijk groepen van +/- 10 personen van echt schoon en zuiver drinkwater. Denk daarbij aan een groot gezin, middelgrote bijeenkomsten, woongroepen, teamuitjes, of bijvoorbeeld als waterbron in ziekenhuizen, op kantoor, in de winkel of in de kantine.

Met de Crown Berkey waterfilter heb je altijd de hoogste kwaliteit drinkwater tot je beschikking. Het systeem filtert alle ongewenste bestanddelen uit het water zonder het verlies van waardevolle en heilzame mineralen.

Filter moeiteloos alle ongewenste deeltjes uit je drinkwater

Met de Black Berkey waterfilterelementen filter je moeiteloos: virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten, schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen uit je drinkwater. Reduceert bovendien nitraten, nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. De Black Berkey waterfilterelementen zijn getest door EPA geaccrediteerde laboratoria en overschrijden het EPA & ANSI / NSF (standaard 53) protocol. De Crown Berkey wordt standaard geleverd met 2 Black Berkey waterfilterelementen. (Je kunt ook extra waterfilterelementen bestellen voor een snellere doorloop. Of bestel de Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters om tot wel 100% zware metalen uit je water te filteren.)

In plaats van duur en niet altijd even verantwoord flessenwater kopen, kan je overstappen naar een duurzaam, gezonder en veel lucratiever alternatief. Met de Crown Berkey waterfilter betaal je minder dan €0,01 cent per liter water. De langdurige Black Berkey waterfilterelementen hebben namelijk een filteringscapaciteit van 22.700 liter (per set waterfilterelementen.) Daar kan geen flessenwater tegenop. Daarnaast doe je ook niet meer mee aan de wegwerp economie van flessenwater en draag je jouw steentje bij aan een leefbare toekomst. De Berkey filtersystemen zijn de duurzaamste en zuinigste filtersysteem op de markt.

Geen elektriciteit nodig

Alle Berkey waterfilters functioneren op zwaartekracht, waardoor je geen elektriciteit nodig hebt. Het systeem is makkelijk op en af te bouwen en kan dus moeiteloos verplaatst en op andere locaties ingezet worden.

In uitzonderlijke situaties is de Crown Berkey een echte levensredder. De Berkey waterfilterelementen zijn zo sterk dat ze zelfs water van natuurlijke bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en zwaar verontreinigde waterbronnen zuiveren. Als je de Crown Berkey volledig uitbreid tot acht waterfilterelementen kan je in noodsituaties dagelijks 300-625 mensen voorzien van twee liter schoon drinkwater. De ideale drinkwater backup dus voor kleine dorpen en woongemeenschappen.

Bestel jouw Crown Berkey Waterfilter nu.

Mocht je op zoek zijn naar een ander formaat, bekijk dan ook onze andere Berkey waterfilters

Extra Informatie

Breid jouw Crown Berkey uit met PF-2 Fluoride en Arsenicum filters en filter je water op: fluoride, lood, arsenaat en arseniet, DBCP (dibroom-chloor-propaan), THM (trihalomethanen), herbiciden, bestrijdingsmiddelen en diverse andere achterblijvende ionen van zware metalen. Het aantal PF-2 filters moet altijd gelijk zijn aan het aantal Black Berkey waterfilterelementen. Deze filters zijn een aanrader als je in een noodsituatie verwacht erg verontreinigd water te moeten filteren. Twee PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters zijn goed voor het filteren van 3.785 liter water of voor één jaar gebruik.

Bestel extra Black Berkey waterfilterelementen voor een snellere doorloop. De Crown Berkey valt uit te breiden met zes verdere Black Berkey waterfilterelementen. (Filtert 24,6 liter per uur met 2 waterfilterelementen en 98,4 liter per uur met 8 waterfilterelementen.)

Alle waterfilterelementen moeten voor gebruik eerst geprimed worden (doorgespoeld worden met water.) Bestel de Black Berkey Primer direct mee en maak het jezelf gemakkelijk. Deze handige drukpomp spoelt jouw waterfilterelementen in een mum van tijd door.

Inhoud doos

 • Crown Berkey Waterfilter
 • 2 x Black Berkey waterfilterelementen
 • Handleiding
 • Berkey priming ring
 • Berkey Quick-Start Kit

Technische specificaties

 • Merk: Berkey
 • Hoogte: 76,2 cm
 • Opslag Capaciteit: 22.7 liter
 • Diameter: 28 cm
 • Gewicht 5,4 kg
 • Materiaal: AISI 304 roestvrijstaal

Bekijk de korte productvideo van de Crown Berkey Waterfilter

Bekijk ook de andere Berkey Waterfilters!

Alle Berkey watefilters

Voor op reis

De goedkoopste variant

Koop een wat kleinere Berkey voor 2-4 personen!

Speciale kleine Berkey voor outdoor- en survival activiteiten

Koop een Berkey voor 4-8+ personen


Specificaties

Merk Berkey
Aantal liter 22,7 liter
Hoogte 76,2 cm
Aantal personen 6-12 personen

Reviews

Crown Berkey
Kristof
Aangenaam verrast
Snelle communicatie
Snelle levering
Bezig met laden...