Imperial Berkey Waterfilter

0 beoordelingen
 • Met een opslagcapaciteit van 17 liter is dit systeem geschikt voor 4-8 pers.
 • Inclusief 1 set Black Berkey waterfilterelementen
 • Hoogte: 65,4 cm
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
Altijd gratis verzending
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Beoordeling door klanten 9.2/10 - 109 beoordelingen
Beste Berkey dealer van Nederland

Aanbevolen combinaties

 • Imperial Berkey Waterfilter Imperial Berkey Waterfilter
 • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Voor- en nadelen

 • Met een grote opslagcapaciteit van 17 liter is dit systeem geschikt voor 4-8 personen
 • Uit te breiden met 2 extra paar Black Berkey waterfilterelementen voor een hogere filtersnelheid
 • Met een hoogte van 65,4 cm en een diameter van 25,4 cm neemt dit systeem aardig wat ruimte in

Echt schoon en zuiver drinkwater is een primaire levensbehoefte. Ben je al een tijdje op zoek naar de juiste oplossing om jezelf, je gezin of anderen te voorzien van echt schoon en zuiver drinkwater? Met de Imperial Berkey waterfilter heb je altijd de hoogste kwaliteit drinkwater tot je beschikking. Het systeem filtert alle ongewenste bestanddelen uit het water zonder het verlies van waardevolle en heilzame mineralen die je lichaam juist zo hard nodig heeft.

Filter moeiteloos alle ongewenste deeltjes uit je drinkwater

Met de Imperial Berkey waterfilter filter je moeiteloos: virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten, schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen uit je drinkwater. Reduceert bovendien nitraten, nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. De Imperial Berkey wordt standaard geleverd met 2 Black Berkey waterfilterelementen. Deze zijn getest door EPA geaccrediteerde laboratoria en overschrijden het EPA & ANSI / NSF (standaard 53) protocol.

De Imperial Berkey waterfilter is inmiddels een vast onderdeel van een gezonde en bewuste levensstijl. In plaats van duur en niet altijd even verantwoord flessenwater kopen, of het drinken van water uit de kraan, kun je overstappen naar een duurzaam, gezonder en veel lucratiever alternatief. Met de Imperial Berkey waterfilter haal je het schoonste water in huis en betaal je minder dan €0,01 cent per liter water. De langdurige Black Berkey waterfilterelementen hebben namelijk een filteringscapaciteit van 22.700 liter (per set waterfilterelementen.) Daar kan geen flessenwater tegenop! Daarnaast doe je ook niet meer mee aan de wegwerp economie van flessenwater en draag je jouw steentje bij aan een leefbare toekomst. De Berkey filtersystemen zijn de duurzaamste en zuinigste filtersystemen op de markt.

Geen elektriciteit nodig

Berkey waterfilters functioneren op zwaartekracht, waardoor je geen elektriciteit nodig hebt. Het systeem is makkelijk op en af te bouwen en kan dus moeiteloos verplaatst en op andere locaties ingezet worden. Ook in uitzonderlijke noodsituaties is de Imperial Berkey van onschatbare waarde. De Berkey waterfilterelementen zijn zo sterk dat ze water van natuurlijke bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en zwaar verontreinigde waterbronnen zuiveren. Dus waar je ook bent of wat er ook gebeurt, met de aanschaf van de Imperial Berkey, heb jij altijd toegang tot schoon en zuiver drinkwater!

De Imperial Berkey Waterfilter is de op één na grootste waterfilter in de Berkey lijn. Net iets groter dan de Royal Berkey en iets kleiner dan de Crown Berkey. Met een opslagcapaciteit van 17 liter, uitermate geschikt om 4-8 personen te voorzien van schoon drinkwater. Denk daarbij aan een groot gezin, middelgrote bijeenkomsten, woongroepen, teamuitjes, of bijvoorbeeld als waterbron in ziekenhuizen, op kantoor, in de winkel of in de kantine.

Bestel jouw Imperial Berkey Waterfilter nu.

Mocht je op zoek zijn naar een ander formaat, bekijk dan ook onze andere Berkey waterfilters.

Extra Informatie

Breid jouw Imperial Berkey uit met PF-2 Fluoride en Arsenicum filters en filter je water op: luoride, lood, arsenaat en arseniet, DBCP (dibroom-chloor-propaan), THM (trihalomethanen), herbiciden, bestrijdingsmiddelen en diverse andere achterblijvende ionen van zware metalen. Het aantal PF-2 filters moet altijd gelijk zijn aan het aantal Black Berkey waterfilterelementen. Deze filters zijn een aanrader als je in een noodsituatie verwacht erg verontreinigd water te moeten filteren. Twee PF-2 Fluoride en Arsenicum Filters zijn goed voor het filteren van 3.785 liter water of voor één jaar gebruik.

Bestel extra Black Berkey waterfilterelementen voor een snellere doorloop. De Imperial Berkey valt uit te breiden met vier verdere Black Berkey waterfilterelementen. (Filtert 20,8 liter per uur met twee waterfilterelementen en 62,5 liter per uur met zes waterfilterelementen.)

Alle waterfilterelementen moeten voor gebruik eerst geprimed worden (doorgespoeld worden met water.) Bestel de Black Berkey Primer direct mee en maak het jezelf gemakkelijk. Deze handige drukpomp spoelt jouw waterfilterelementen in een mum van tijd door.

Technische specificaties

 • Merk: Berkey
 • Hoogte: 65,4 cm
 • Opslag Capaciteit: 17 liter
 • Diameter: 25,4 cm
 • Gewicht 5 kg
 • Materiaal: AISI 304 roestvrijstaal

Inhoud Doos

 • Imperial Berkey Waterfilter
 • 2 x Black Berkey waterfilterelementen
 • Handleiding
 • Berkey priming ring
 • Berkey Quick-Start Kit

Bekijk de korte productvideo van de Imperial Berkey Waterfilter

Bekijk ook de andere Berkey Waterfilters!

Alle Berkey watefilters

Voor op reis

De goedkoopste variant

Koop een wat kleinere Berkey voor 2-4 personen!

Speciale kleine Berkey voor outdoor- en survival activiteiten

Koop een Berkey voor 6-12+ personen


Specificaties

Merk Berkey
Aantal liter 17 liter
Hoogte 65,4 cm
Aantal personen 4-8 personen

Bezig met laden...