Berkey BioFilm Waterzuiveringsvloeistof

1 beoordelingen
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
Altijd gratis verzending
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Beoordeling door klanten 9/10 - 100 beoordelingen
Beste Berkey dealer van Nederland

Berkey BioFilm Waterzuiveringsvloeistof

Berkey BioFilter Waterzuiveringsvloeistof gaat algvorming in filterelementen tegen. Dit bevordert de levensduur van je Berkey waterfilter en maakt opgeslagen water langer houdbaar.

Black Berkey waterfilterelementen zijn doorgaans nat en gevuld met water. Na verloop van tijd resulteert dit in algvorming in de filters waardoor de kwaliteit van het water daalt. Voorkom dus het dichtslibben van je Black Berkey waterfilterelementen!

Daarnaast bevordert de BioFilter ook de houdbaarheid van opgeslagen water. Normaliter moet een jerrycan opgeslagen water ongeveer om de 6 maanden ververst worden. Deze actie is nodig om micro organismen zoals algen geen kans op groeien te geven. Met de toevoeging van de waterzuiveringsvloeistof is water tot 5 jaar houdbaar en tijdelijke verversing niet nodig!

Kopertest

Met de bijgeleverde kopertest kan lang opgeslagen water getest worden of het nog drinkbaar is. Dit doe je door een kleine hoeveelheid water in het testbuisje te schenken. De resultaten en betekenis hiervan zijn terug te vinden in de instructies.

Gebruik van de BioFilm Waterzuiveringsvloeistof

De BioFilm Waterzuiveringsvloeistof is makkelijk te gebruiken met deze korte stappen:

  • 1. Verwijder de dop.
  • 2. Bereid je Berkey waterfilter voor door hem te vullen met kraanwater
  • 3. Voeg 1 druppel per 1,9L water toe

Let op! Bij het zuiveren van erg vervuild water zoals meer-, beek- of rivierwater is het raadzaam om 1 druppel per 0,95L water toe te voegen.

Specificaties

Merk Berkey

Reviews

Duidelijk en volgens afspraak geleverd
Alexander
Producten voldoen waar ze voor besteld zijn.
Bestelling ging gemakkelijk, En alles afgeleverd volgens afspraak.
Het is fijn dat er niet met PostNL wordt verstuurd. Nu weet je wannner je pakket aan komt. Inmiddels als vaker iets besteld en ik heb geen enkele klacht.
Makkelijk bestellen. Aflevering volgens afspraak.
Bezig met laden...