Sport Berkey Waterfilter

6 beoordelingen
Bestel deze handige top waterfilter in een bidon ! Altijd en overal schoon drinkwater.
Meer dan 10 op voorraad
Bezig met laden...
Altijd gratis verzending
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Beoordeling door klanten 9.2/10 - 109 beoordelingen
Beste Berkey dealer van Nederland

Met de Sport Berkey waterfilter heb je altijd en overal het schoonste en zuiverste drinkwater tot je beschikking. Of je nou aan het hiken bent in de bergen, door de bossen fietst, of suppend een rivier trotseert; deze handige bidon met ingebouwde waterfilter zorgt ervoor dat je doorgaans beschikt over schoon drinkwater. De Sport Berkey filtert zowel water van natuurlijke bronnen zoals meren, beekjes en stilstaande vijvers, als kraanwater.

Met de Sport Berkey waterfilter van 0,65 liter beschik je over een perfecte waterfilter voor al je outdoor activiteiten (maar is ook zeker handig op reis en tijdens noodsituaties). Het waterfilterelement verwijdert alle ongewenste bestanddelen uit jouw water zonder het verlies van waardevolle en heilzame mineralen. Zo filter je moeiteloos: virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten, schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen uit jouw drinkwater. In het geval dat je alleen erg verontreinigd water tot je beschikking hebt, filtert het krachtige waterfilterelement zelfs troebelheid, slib en sediment uit je drinkwater. Reduceert bovendien nitraten, nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium.

De Sport Berkey is gemaakt van BPA-vrij plastic. De fles is gemaakt van LDPE (low density polyethyleen), de dop van HDPE (high density polyethyleen) en het rietje van PP (polypropyleen). Deze materialen staan niet bekend als kankerverwekkend en bezitten geen chemicaliën met hormoon-verstorende eigenschappen.

Verder staan de Sport Berkey waterfilters bekend als de beste en duurzaamste draagbare waterfilters op de markt. Met het ingebouwde high-end waterfilterelement filter je maar liefst 416 liter water. Met als bonus dat je met de aanschaf van een Sport Berkey ook niet meer meedoet aan de wegwerp economie van flessenwater, win-win!

De Sport Berkey is bij uitstek het beste draagbare waterfilteringssysteem voor de avontuurlijke sporter. Bestel jouw Sport Berkey nu.

Extra Informatie

Na gebruik van 640 vullingen kraanwater en na 160 vullingen met water uit natuurlijke bronnen moet het waterfilterelement vervangen worden. Deze bestel je éénvoudig via onze webshop: Sport Berkey waterfilterelement.
Het waterfilterelement van de Sport Berkey moet voor gebruik geprimed worden (met water doorspoelen). Vul de Sport Berkey met water en druk herhaaldelijk water uit het rietje van de bidon tot de fles leeg is. Herhaal dit doorstroomproces twee keer en je Sport Berkey is klaar voor gebruik.

Specificaties

  • Opslag capaciteit: 0,65 liter
  • Materiaal: BPA-vrij plastic

Inhoud Doos

  • Sport Berkey waterzuiverings bidon (incl. waterfilterelement)

Bekijk de productvideo!


Specificaties

Merk Berkey
Aantal personen 1 persoon

Reviews

Zuiverder water
Anoniem
Het is handig om idd zuiver water te hebben, de fles is niet zo groot dus je moet het toch meermaals vullen om genoeg water te drinken.
Zuiver water
Sluit niet zo goed af waardoor het vaak lekt
Niet ideaal als je grote dorst hebt (via rietje is het traag)
Sport berkley waterfilter
Neli
Super enthousiast was ik er over,maar bij het vullen met water ,deze fles lekt !
Je kan het flesje niet zo maar in je tas doen,moet echt rechtop ,anders lekt het …
Eenvoud dient de mens
Eric de Graaf
Werkt erg eenvoudig: vullen met water, klaar! Altijd gezond water bij de hand, ook in het buitenland bij twijfelachtig kraanwater. Klasse en betaalbaar.
prijs/kwaliteit
eenvoudig in gebruik
compact, makkelijk in je rugtas
je moet zuigen om het water door het filter te trekken
Lekker water
Carine
Lekker water ,alleen niet zo duidelijke beschrijving over het feit of het water eerst door het rietje moet om gezuiverd te zijn ,of dat het water in de fles ook gezuiverd is
Filtert uitstekend
Wendi
Ik heb ook een grote Berkey en ben blij nu ook een Berkeyfles mee te kunnen nemen tijdens wandelingen en naar werk. Altijd gefilterd water. Door in de fles mee te knijpen, krijg je wat grotere slokken. Het drinkt echt wel anders leeg dan een gewoon waterflesje met een grote drinkopening, omdat het water eerst door de filter gaat. Ik vind ik het dan ook prima dat ik er wat meer moeite voor moet doen.
Weten dat ik echt schoon water drink.
Smaakt goed.
Altijd, overal gefilterd water
Sabine Neuteboom
Voor wie kritisch kijkt naar drinkwater: Handige meeneemfles. Zou iedereen gewoon standaard in zijn auto of rugzak moeten hebben. Voor op school, de sportclub of kantoor. Heel makkelijk in gebruik. En betaalbaar. Ik vind dit ook een aanrader voor mensen met weinig geld, die nog niet kunnen besluiten of ze willen investeren in een ketel.
Ik heb ze nu allebei.
Licht
betaalbaar
Makkelijk
Bezig met laden...