Over Ons


Berkeyexpert is een online winkel die zich richt op de verkoop van Berkey waterfilters. Berkeyexpert is een handelsnaam van Water Filtration Systems B.V.

Allprepare en Berkeyexpert zijn ontstaan uit Zilvergoudwinkel

In 2010 is Zilvergoudwinkel opgericht. Zilvergoudwinkel is een eigentijds en vernieuwend bedrijf voor de aankoop van fysiek zilver en goud. Mensen kopen goud en zilver als investering, alternatief voor banksparen en om zich in te dekken voor een monetaire crisis. Hoewel wij veel klanten hebben mogen bedienen, merkten wij dat er ook behoefte was aan andere, meer concrete manieren van crisis voorbereiding. In het geval van een bankencrisis ontstaan er namelijk vaak tal van andere tekorten in de maatschappij. Een recent voorbeeld is de onrust in Griekenland rond de houdbaarheid van de Griekse schuld en de dreigende Grexit. De Grieken zijn met name de producten met langere houdbaarheidsdatum aan het hamsteren. Precies voor dit soort scenario's hebben wij in 2014 de webwinkel Allprepare opgezet.

Afbeelding: berichtgeving via Trouw de Verdieping op 05-07-2015.


Het belang van een goede voorbereiding, een simpel praktijkvoorbeeld

In 2008 was er een waterstoring in delen van de provincie Groningen en Drenthe. Binnen een paar uur was al het water uitverkocht in de supermarkten omdat iedereen water ging hamsteren. Hoewel deze storing van relatief korte duur was maakt het wel duidelijk hoe afhankelijk wij zijn van derden mocht er een grotere crisis uitbreken. In dit geval was een waterrantsoen erg praktisch om te hebben, bij grotere problemen is het letterlijk goud waard.

Afbeelding: berichtgeving via de nieuwssite 112groningen.nl op 10-03-2008.Allprepare in de Media

Het programma Groen Licht van de VARA kwam bij ons filmen. Dit is het item uitgezonden op de NPO 2 op 13 maart.


Met name rond de Ebola-uitbraak in West-Afrika werden wij vaak benaderd door de media. Wij bieden namelijk beschermende kleding aan. Hier ontstond in korte tijd enorme belangstelling voor.In 2020 zijn wij ook regelmatig in het nieuws te vinden rond de verkoop van noodartikelen rondom het Coronavirus.
Op 28 februari kwam PowNed filmen voor het Grote PowNed Corona-Journaal.>> Terug naar de Klantenservice
Bezig met laden...