Black Berkey Elementen en PF-2 Fluoride Filters bundel

0 beoordelingen

€ 329,00

Ervaar ongeëvenaarde waterzuivering met de gecombineerde kracht van Black Berkey waterfilterelementen en Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum filters. Deze bundel is ontworpen voor degenen die geen compromis willen sluiten over de kwaliteit van hun drinkwater, waar ze ook zijn - thuis, op avontuur, of in noodsituaties.

Bezig met laden...
Altijd gratis verzending
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Beoordeling door klanten 9.2/10 - 109 beoordelingen
Beste Berkey dealer van Nederland

Hoogwaardige Waterzuivering Met de Black Berkey waterfilterelementen, bekend om hun vermogen om 99,999% van de virussen en 99,9999% van bacteriën te verwijderen, samen met een breed spectrum van andere verontreinigingen, kunt u vertrouwen op zuiver en veilig drinkwater. Ze behouden essentiële mineralen in uw water die belangrijk zijn voor uw gezondheid.

Uitgebreide Bescherming met PF-2 Filters Verhoog uw beschermingsniveau met de Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum filters. Deze worden direct gekoppeld aan uw Black Berkey elementen, gericht op het elimineren van fluoride, arseen, en andere zware metalen, ideaal voor gebieden met twijfelachtige waterkwaliteit of hoge vervuilingsniveaus.

Productkenmerken:

  • Verwijdert een reeks van verontreinigingen inclusief virussen, bacteriën, chemicaliën, zware metalen, en meer.
  • Specifieke filtering van fluoride en arseen met de PF-2 uitbreiding.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik, reizen, outdoor activiteiten en noodsituaties.
  • Eenvoudige installatie en onderhoud.

Capaciteit en Compatibiliteit De Black Berkey elementen zuiveren tot 22.000 liter water voordat vervanging nodig is. De PF-2 filters hebben een capaciteit van 3.785 liter. Let op: het gebruik van de PF-2 filters resulteert in een vermindering van ongeveer 20% van de doorloopsnelheid van de Black Berkey elementen.

Deze set is compatibel met alle Berkey waterzuiveringssystemen, behalve de GO Berkey en Sport Berkey.

Gebruiksklaar Maken en Installeren: Zorg ervoor dat u uw PF-2 filters prepareert volgens de meegeleverde instructies voordat u ze installeert. Dit proces omvat het doorspoelen van de filters om eventuele resterende productieverbindingen te verwijderen.

Inhoud van de Ultieme Berkey Waterzuiveringsbundel:

  • Set van twee Black Berkey Waterfilterelementen
  • Set van twee Berkey PF-2 Fluoride en Arsenicum filters

Bereid u voor op zuiver water in elke situatie. Of u nu de wereld rondreist, de wildernis verkent, of u voorbereidt op onvoorziene omstandigheden, onze ultieme waterzuiveringsbundel staat klaar om u te beschermen. Bestel nu en ervaar de gemoedsrust die komt met het meest betrouwbare waterzuiveringssysteem op de markt.


Specificaties

Merk Berkey

Bezig met laden...