Betaalmogelijkheden

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u bij Berkeyexpert op tal van manier betalen. Hieronder vindt u de betaalmethodes die wij aanbieden. U kunt eenvoudig in aan het einde van het bestelproces de gewenste betaalmethode aanklikken.

iDEAL

De gemakkelijkste en snelste manier van betalen voor Nederlanders is iDEAL. Nadat u gekozen heeft voor deze betaalmethode wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard

Bij Allprepare zijn creditcards van MasterCard en Visa van harte welkom. U kunt ook betalen met American Express. U betaalt via een SSL-beveiligde server. Uw bestelling wordt, indien de producten op voorraad zijn, dezelfde dag nog verstuurd.

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

PayPal

Bij Berkeyexpert kunt u betalen met PayPal. Een PayPal-rekening is een digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw geld kunt bewaren en het eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft geen creditcardgegevens te onthouden of naar een random reader te zoeken. Het enige wat u nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Apple Pay

Bij Berkeyexpert kunt u betalen met Apple Pay. Apple Pay stelt u in staat om snel, veilig en moeiteloos uw aankopen te betalen via uw Apple-apparaten waardoor het winkelen bij Berkeyexpert nog aangenamer wordt.

KBC/CBC

KBC/CBC is een populaire betaalmethode in België en wordt breed geaccepteerd. Bij Berkeyexpert streven we ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Met de KBC/CBC-betaalmethode kunt u met vertrouwen winkelen, wetende dat uw betalingen veilig en snel worden verwerkt.

Klarna Achteraf Betalen

Met Klarna Achteraf Betalen kun je je bestelling ontvangen en uitproberen voordat je een betaling doet. Nadat je je gewenste Berkey waterfilter of accessoires hebt gekozen en je bestelling hebt geplaatst, selecteer je eenvoudig Klarna Achteraf Betalen als je betaalmethode tijdens het afrekenen. Hierdoor hoef je op dat moment nog geen betaling te verrichten.

Zodra je bestelling is verzonden en je deze hebt ontvangen, ontvang je van Klarna een melding met instructies over hoe je de betaling kunt voldoen. Je hebt meestal enkele weken de tijd om de betaling te regelen, waardoor je genoeg tijd hebt om te beslissen of de producten aan je verwachtingen voldoen.

Belfius

Belfius is een gerenommeerde bankinstelling die bekend staat om haar betrouwbaarheid en veiligheid. Met de Belfius-betaalmethode kunnen onze klanten in België op een snelle en eenvoudige manier hun aankopen afrekenen.

Vooruitbetaling per bank

Natuurlijk kunt u ook betalen doormiddel van een bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor een bankoverschrijving houd dan rekening met enkele dagen extra levertijd. Indien u heeft gekozen voor deze betaalwijze kunt u de betaling onder vermelding van uw ordernummer voldoen op bankrekening:

De betaaldienst Mollie verwerkt voor ons de bankbetalingen. Na het plaatsen van een bestelling met deze betaalmethode krijgt u een afzonderlijke e-mail van Mollie met de betaalinstructies.

Bancontact

Speciaal voor onze klanten bieden wij Bancontact als betaalmethode aan. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

SOFORT Banking

SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar.

>> Terug naar de Klantenservice

Bezig met laden...