Berkey Douche Filter

0 beoordelingen
De Berkey Douche Filter is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het douchen. Filtert chloor en andere chemische stoffen en voorkomt inademing hiervan tijdens douchen.
Bezig met laden...
Altijd gratis verzending
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Beoordeling door klanten 9.2/10 - 107 beoordelingen
Beste Berkey dealer van Nederland

Berkey Douche Filter

De Berkey Douche Filter is speciaal ontworpen om op uw douchekop te monteren om chloor, waterstofsulfide, lood, ijzer, kwik uit tijdens het douchen uit het water te filteren. U kunt de Berkey douche filter monteren tussen de waterleiding in de muur en de douchekop of tussen de kraan en de doucheslang. De Berkey Douche Filter werkt werkt op basis van een mengsel van zuivere kalk, koper en zink die het douchewater omzet in een onschadelijk chloride. De wetenschappelijke benaming voor deze chemische reactie is oxidatie-reductie, ook wel Redox genoemd.

De symptomen van blootstelling aan chloor zijn een droge of schilferende huid, droog/broos haar en rode geïrriteerde ogen. Door gebruik van de Berkey Douche Filter beperkt u deze symptomen.

Kenmerken Berkey Douche Filter

  • Eenvoudig te monteren
  • Filter beststaat uit mengsel van zuivere kalk, koper en zink
  • Verwijdert 95 % aanwezige chloor
  • Vermindert waterstofsulfide, lood, ijzer, kwik
  • Watertemperatuur mag niet hoger zijn dan 43 graden.
  • Beperkt huidirritaties en inademing chloordampen en andere geuren
  • filtert 75.000 liter (maximaal 1 jaar)
  • Topklasse filter

Bekijk de productvideo!

LET OP!

Gebruik de Berkey Douche filter niet met een afsluitklep die de watertoevoer stopt omdat de druk in de filter dan te hoog wordt als u de klep sluit. Als u perse toch een afsluitklep wilt gebruiken, plaats deze dan direct boven en vóór de filter wordt geïnstalleerd. Wanneer deze achter en ná de filter zit kan dat tot gevolg hebben dat er te grote druk wordt opgebouwd binnen in de Berkey Douche Filter, hetgeen schade veroorzaakt en waardoor uw garantie vervalt. Gebruik geen douchekop met een toevoer van meer dan 9,4 liter per minuut bij 60 PSI (4.1 bar), aangezien dit de effectiviteit van de Berkey douche filter zal verminderen.


Specificaties

Merk Berkey

Bezig met laden...